Hogyan csináljam
Alkalmi képeslapküldés
Alkalmi SMS küldés - Szerelmes SMSek
Idézetek, versek - Szerelmes idézetek, szerelmes versek
VSjay
Hirdetés sorszáma: 1578

VSjay | 30 éves nő
Tartós párkapcsolatot keres
Budapest
Születési dátum:
1988.06.02.

Alkat:
Sportos

Magasság:
168 cm

Hajszín:
szőke

Hajhossz:
Hosszú

Szemszín:
fejlett izomzat

Adatlap:
adatfeltöltésre vár

Nos, azt hiszem, hogy szép nő vagyok, tisztességes szívvel, és azt hiszem, hogy nagyon együttérző vagyok. Nagyon részt vettem a munkaképzésben és a munkámban, amelyben soha nem engedtem magamnak, hogy megtapasztaljam a kapcsolat szépségét, bár egyszer szerelmes voltam, az is rövid távú volt. Regisztráltam ezen a weboldalon, mert most nagyon komoly igényem van egy kapcsolatra, és remélem talál egy embert, aki megérti a munkám feltételeit, és amennyire csak lehetséges, bókot ad a karaktereimnek.

Módosítva: 2019. 11. 26

A Clicklove - Ingyenes társkereső oldal bemutatja VSjay társkereső adatlapját:


Célunk, hogy minden tisztelt társkeresőnkről a legtöbb információt tudjál meg a társkerső adatlapján.

Társkereső adatlap

Minden társkereső egyedi szerkesztésű adatlapja van, ahova önszántukból, saját belátásuk szerint töltik fel a róluk szóló adatokat. Az adatlap szerkezete minden társkereső esetén azonos a Clicklove - Ingyenes társkereső oldalon belül. Ennek az a megfontolt célja, hogy a látogató egységes minőséget lásson és könnyebben össze tudja hasonlítani a keresett társ adatlapjait.

Jelen esteben VSjay nevű társkeresőnk adatlapját láthatod. VSjay 30 éves nő, Budapest térségből. Tartós párkapcsolatot keres, e céllal regisztrált ingyenes társkereső oldalunkra

A társkereső fényképére kattintva ki is tudod nagyítani a képet. A kép mellett pedig el tudod olvasni a társkereső adatait. Ha megtetszett Neked VSjay nevű társkereső adatlapja, akkor küldj neki szerelmes levelet, üzenetet, verset vagy idézetet, vagy küldj egy alkalomhoz illő képeslapot a képeslapküldő szolgáltatásunkkal.