Hogyan csináljam
Alkalmi képeslapküldés
Alkalmi SMS küldés - Szerelmes SMSek
Idézetek, versek - Szerelmes idézetek, szerelmes versek
tinatina200
Hirdetés sorszáma: 1516

tinatina200 | 35 éves nő
Egyebet keres
Tolna
Születési dátum:
1984.10.19.

Alkat:
Sportos

Magasság:
175 cm

Hajszín:
Black

Hajhossz:
Hosszú

Szemszín:
Brown

Adatlap:
adatfeltöltésre vár

I am an honest romantic lady. I enjoy laughing and having fun as much as I do enjoy working. I am a good listener and often have people come to me because of that. My friends say that I have a good heart and I am very caring. Also easy to laugh... life is so short. Love learning about other cultures, traveling, sunsets.

Módosítva: 2019. 03. 30

A Clicklove - Ingyenes társkereső oldal bemutatja tinatina200 társkereső adatlapját:


Célunk, hogy minden tisztelt társkeresőnkről a legtöbb információt tudjál meg a társkerső adatlapján.

Társkereső adatlap

Minden társkereső egyedi szerkesztésű adatlapja van, ahova önszántukból, saját belátásuk szerint töltik fel a róluk szóló adatokat. Az adatlap szerkezete minden társkereső esetén azonos a Clicklove - Ingyenes társkereső oldalon belül. Ennek az a megfontolt célja, hogy a látogató egységes minőséget lásson és könnyebben össze tudja hasonlítani a keresett társ adatlapjait.

Jelen esteben tinatina200 nevű társkeresőnk adatlapját láthatod. tinatina200 35 éves nő, Tolna térségből. Egyebet keres, e céllal regisztrált ingyenes társkereső oldalunkra

A társkereső fényképére kattintva ki is tudod nagyítani a képet. A kép mellett pedig el tudod olvasni a társkereső adatait. Ha megtetszett Neked tinatina200 nevű társkereső adatlapja, akkor küldj neki szerelmes levelet, üzenetet, verset vagy idézetet, vagy küldj egy alkalomhoz illő képeslapot a képeslapküldő szolgáltatásunkkal.