Hogyan csináljam
Alkalmi képeslapküldés
Alkalmi SMS küldés - Szerelmes SMSek
Idézetek, versek - Szerelmes idézetek, szerelmes versek
sherribebey
Hirdetés sorszáma: 1609

sherribebey | 31 éves nő
Barátságot keres
Somogy
Születési dátum:
1988.03.20.

Magasság:
170 cm

Hajszín:
brown

Hajhossz:
Közepes

Szemszín:
dark brown

Adatlap:
adatfeltöltésre vár

I want love. I need a long term relationship. I am a gentle woman who needs love and good Man for something special. I can even engage in distance relationship if the person is sincere and wants what i want in a relationship. Possibly, marriage is my intention.

Módosítva: 2020. 03. 25

A Clicklove - Ingyenes társkereső oldal bemutatja sherribebey társkereső adatlapját:


Célunk, hogy minden tisztelt társkeresőnkről a legtöbb információt tudjál meg a társkerső adatlapján.

Társkereső adatlap

Minden társkereső egyedi szerkesztésű adatlapja van, ahova önszántukból, saját belátásuk szerint töltik fel a róluk szóló adatokat. Az adatlap szerkezete minden társkereső esetén azonos a Clicklove - Ingyenes társkereső oldalon belül. Ennek az a megfontolt célja, hogy a látogató egységes minőséget lásson és könnyebben össze tudja hasonlítani a keresett társ adatlapjait.

Jelen esteben sherribebey nevű társkeresőnk adatlapját láthatod. sherribebey 31 éves nő, Somogy térségből. Barátságot keres, e céllal regisztrált ingyenes társkereső oldalunkra

A társkereső fényképére kattintva ki is tudod nagyítani a képet. A kép mellett pedig el tudod olvasni a társkereső adatait. Ha megtetszett Neked sherribebey nevű társkereső adatlapja, akkor küldj neki szerelmes levelet, üzenetet, verset vagy idézetet, vagy küldj egy alkalomhoz illő képeslapot a képeslapküldő szolgáltatásunkkal.