Hogyan csináljam
Alkalmi képeslapküldés
Alkalmi SMS küldés - Szerelmes SMSek
Idézetek, versek - Szerelmes idézetek, szerelmes versek
selena
Hirdetés sorszáma: 1566

selena | 35 éves nő
Tartós párkapcsolatot keres
Somogy
Születési dátum:
1983.07.03.

Magasság:
178 cm

Hajszín:
Black

Hajhossz:
Hosszú

Szemszín:
Gray

Adatlap:
adatfeltöltésre vár

Azt mondják, hogy sokkal fiatalabbnak nézek ki, mint az én korom, amint sok ember nekem mondta. Érzelmileg és pénzügyileg biztos vagyok, és igen, úgy nézek ki, mint a képeim. A képeim nagy része nemrégiben készült. Az őszinteség és a tisztelet az, amiben vagyok.

Módosítva: 2019. 10. 10

A Clicklove - Ingyenes társkereső oldal bemutatja selena társkereső adatlapját:


Célunk, hogy minden tisztelt társkeresőnkről a legtöbb információt tudjál meg a társkerső adatlapján.

Társkereső adatlap

Minden társkereső egyedi szerkesztésű adatlapja van, ahova önszántukból, saját belátásuk szerint töltik fel a róluk szóló adatokat. Az adatlap szerkezete minden társkereső esetén azonos a Clicklove - Ingyenes társkereső oldalon belül. Ennek az a megfontolt célja, hogy a látogató egységes minőséget lásson és könnyebben össze tudja hasonlítani a keresett társ adatlapjait.

Jelen esteben selena nevű társkeresőnk adatlapját láthatod. selena 35 éves nő, Somogy térségből. Tartós párkapcsolatot keres, e céllal regisztrált ingyenes társkereső oldalunkra

A társkereső fényképére kattintva ki is tudod nagyítani a képet. A kép mellett pedig el tudod olvasni a társkereső adatait. Ha megtetszett Neked selena nevű társkereső adatlapja, akkor küldj neki szerelmes levelet, üzenetet, verset vagy idézetet, vagy küldj egy alkalomhoz illő képeslapot a képeslapküldő szolgáltatásunkkal.