Hogyan csináljam
Alkalmi képeslapküldés
Alkalmi SMS küldés - Szerelmes SMSek
Idézetek, versek - Szerelmes idézetek, szerelmes versek
Renátó
Hirdetés sorszáma: 1490

Renátó | 21 éves férfi
Tartós párkapcsolatot keres
Pest
Születési dátum:
1998.08.28.

Alkat:
Vékony

Magasság:
185 cm

Hajszín:
barna

Szemszín:
rövid

Adatlap:
adatfeltöltésre vár

Sziasztok!Azért regisztráltam ide,mert szeretném megtalálni az igazit.Volt már pár lány,akivel azt hittem,hogy talán összejöhet,de nem tudtak értékelni,és semmi nem lett belőle.Hogy mit tudok nyújtani?Nem tudom kinek mennyire ismerős a Family Guy 13. Évadában az a rèsz,mikor Crish egy szemétbabát szeret annyira,hogy még az anyja is féltékeny lesz a babára,de kb. ugyan azt tudom nyújtani.Nem tudom,hogy kell-e valakinek ez,remélem igen,de ha ezt végig olvastad eddig,és úgy érzed,hogy hasonló helyzetben vagy,akkor ne habozz.

Módosítva: 2018. 12. 26

A Clicklove - Ingyenes társkereső oldal bemutatja Renátó társkereső adatlapját:


Célunk, hogy minden tisztelt társkeresőnkről a legtöbb információt tudjál meg a társkerső adatlapján.

Társkereső adatlap

Minden társkereső egyedi szerkesztésű adatlapja van, ahova önszántukból, saját belátásuk szerint töltik fel a róluk szóló adatokat. Az adatlap szerkezete minden társkereső esetén azonos a Clicklove - Ingyenes társkereső oldalon belül. Ennek az a megfontolt célja, hogy a látogató egységes minőséget lásson és könnyebben össze tudja hasonlítani a keresett társ adatlapjait.

Jelen esteben Renátó nevű társkeresőnk adatlapját láthatod. Renátó 21 éves férfi, Pest térségből. Tartós párkapcsolatot keres, e céllal regisztrált ingyenes társkereső oldalunkra

A társkereső fényképére kattintva ki is tudod nagyítani a képet. A kép mellett pedig el tudod olvasni a társkereső adatait. Ha megtetszett Neked Renátó nevű társkereső adatlapja, akkor küldj neki szerelmes levelet, üzenetet, verset vagy idézetet, vagy küldj egy alkalomhoz illő képeslapot a képeslapküldő szolgáltatásunkkal.