Hogyan csináljam
Alkalmi képeslapküldés
Alkalmi SMS küldés - Szerelmes SMSek
Idézetek, versek - Szerelmes idézetek, szerelmes versek
Péter
Hirdetés sorszáma: 1536

Péter | 35 éves férfi
Tartós párkapcsolatot keres
Pest
Születési dátum:
1983.03.26.

Magasság:
175 cm

Hajszín:
Fekete

Hajhossz:
Rövid

Szemszín:
Barna

Adatlap:
adatfeltöltésre vár

Ismerkedjünk meg, érdemes, mert állítólag senki más nem olyan mint én, és valószínűleg te is pont olyan vagy, mint Te. Nagyon rossz is lenne fordítva, ha olyan lennél mint én, és én pedig magamat keresném benned. Van három gyermekem, akikkel lakom, no de hát kinek nincsenek, amúgy vérbeli tinik már mind saját szerelmi élettel és bonyolult életfelfogással, ahogyan azt illik.
Szépen kérlek ne e pár sor, és néhány vállalhatatlan fotográfia alapján küldjél el a fenébe, előtte írogassunk kicsit, hátha meggyőzlek róla hogy én vagyok álmaid netovábbja.

Módosítva: 2019. 06. 19

A Clicklove - Ingyenes társkereső oldal bemutatja Péter társkereső adatlapját:


Célunk, hogy minden tisztelt társkeresőnkről a legtöbb információt tudjál meg a társkerső adatlapján.

Társkereső adatlap

Minden társkereső egyedi szerkesztésű adatlapja van, ahova önszántukból, saját belátásuk szerint töltik fel a róluk szóló adatokat. Az adatlap szerkezete minden társkereső esetén azonos a Clicklove - Ingyenes társkereső oldalon belül. Ennek az a megfontolt célja, hogy a látogató egységes minőséget lásson és könnyebben össze tudja hasonlítani a keresett társ adatlapjait.

Jelen esteben Péter nevű társkeresőnk adatlapját láthatod. Péter 35 éves férfi, Pest térségből. Tartós párkapcsolatot keres, e céllal regisztrált ingyenes társkereső oldalunkra

A társkereső fényképére kattintva ki is tudod nagyítani a képet. A kép mellett pedig el tudod olvasni a társkereső adatait. Ha megtetszett Neked Péter nevű társkereső adatlapja, akkor küldj neki szerelmes levelet, üzenetet, verset vagy idézetet, vagy küldj egy alkalomhoz illő képeslapot a képeslapküldő szolgáltatásunkkal.