Hogyan csináljam
Alkalmi képeslapküldés
Alkalmi SMS küldés - Szerelmes SMSek
Idézetek, versek - Szerelmes idézetek, szerelmes versek
patricia012
Hirdetés sorszáma: 1462

patricia012 | 53 éves nő
Tartós párkapcsolatot keres
Békés
Születési dátum:
1964.03.02.

Alkat:
Átlagos

Magasság:
-109 cm

Hajszín:
brown

Hajhossz:
Hosszú

Szemszín:
hazel

Adatlap:
adatfeltöltésre vár

Szia kedves,
Remélem, hogy jól vagy, miután a profilodhoz igazodtam, túlságosan kapcsolatba léptem veled, mert én olyan magányos voltam, és szükségem van valakire, akivel beszélni is. Patricia horoho vagyok, bemutatom magam, és elküldöm a képet, amint megkapom levél.
Puszi.
(Pa.tricia.horoho012@hotmail.com)
Kösz. patricia

Módosítva: 2018. 08. 13

A Clicklove - Ingyenes társkereső oldal bemutatja patricia012 társkereső adatlapját:


Célunk, hogy minden tisztelt társkeresőnkről a legtöbb információt tudjál meg a társkerső adatlapján.

Társkereső adatlap

Minden társkereső egyedi szerkesztésű adatlapja van, ahova önszántukból, saját belátásuk szerint töltik fel a róluk szóló adatokat. Az adatlap szerkezete minden társkereső esetén azonos a Clicklove - Ingyenes társkereső oldalon belül. Ennek az a megfontolt célja, hogy a látogató egységes minőséget lásson és könnyebben össze tudja hasonlítani a keresett társ adatlapjait.

Jelen esteben patricia012 nevű társkeresőnk adatlapját láthatod. patricia012 53 éves nő, Békés térségből. Tartós párkapcsolatot keres, e céllal regisztrált ingyenes társkereső oldalunkra

A társkereső fényképére kattintva ki is tudod nagyítani a képet. A kép mellett pedig el tudod olvasni a társkereső adatait. Ha megtetszett Neked patricia012 nevű társkereső adatlapja, akkor küldj neki szerelmes levelet, üzenetet, verset vagy idézetet, vagy küldj egy alkalomhoz illő képeslapot a képeslapküldő szolgáltatásunkkal.