Hogyan csináljam
Alkalmi képeslapküldés
Alkalmi SMS küldés - Szerelmes SMSek
Idézetek, versek - Szerelmes idézetek, szerelmes versek
Natalcha
Hirdetés sorszáma: 1523

Natalcha | 32 éves nő
Tartós párkapcsolatot keres
Budapest
Születési dátum:
1987.06.05.

Alkat:
Vékony

Magasság:
170 cm

Hajszín:
Szoke

Hajhossz:
Közepes

Szemszín:
Kek

Adatlap:
adatfeltöltésre vár

Édes lány vagyok, bájos, megértő és kellemes kommunikációban, modern életmóddal, egy tisztességes emberrel találkozhatok, érdekes, nem humorérzékkel, tudom, mit akar az életből, és készen áll egy komoly kapcsolatra.

Módosítva: 2019. 04. 21

A Clicklove - Ingyenes társkereső oldal bemutatja Natalcha társkereső adatlapját:


Célunk, hogy minden tisztelt társkeresőnkről a legtöbb információt tudjál meg a társkerső adatlapján.

Társkereső adatlap

Minden társkereső egyedi szerkesztésű adatlapja van, ahova önszántukból, saját belátásuk szerint töltik fel a róluk szóló adatokat. Az adatlap szerkezete minden társkereső esetén azonos a Clicklove - Ingyenes társkereső oldalon belül. Ennek az a megfontolt célja, hogy a látogató egységes minőséget lásson és könnyebben össze tudja hasonlítani a keresett társ adatlapjait.

Jelen esteben Natalcha nevű társkeresőnk adatlapját láthatod. Natalcha 32 éves nő, Budapest térségből. Tartós párkapcsolatot keres, e céllal regisztrált ingyenes társkereső oldalunkra

A társkereső fényképére kattintva ki is tudod nagyítani a képet. A kép mellett pedig el tudod olvasni a társkereső adatait. Ha megtetszett Neked Natalcha nevű társkereső adatlapja, akkor küldj neki szerelmes levelet, üzenetet, verset vagy idézetet, vagy küldj egy alkalomhoz illő képeslapot a képeslapküldő szolgáltatásunkkal.