Hogyan csináljam
Alkalmi képeslapküldés
Alkalmi SMS küldés - Szerelmes SMSek
Idézetek, versek - Szerelmes idézetek, szerelmes versek
mskayala
Hirdetés sorszáma: 1608

mskayala | 32 éves nő
Barátságot keres
Budapest
Születési dátum:
1988.04.10.

Alkat:
Vékony

Magasság:
165 cm

Hajszín:
black

Hajhossz:
Közepes

Szemszín:
gondoskodó, szerető és na

Adatlap:
adatfeltöltésre vár

gondoskodó, szerető és nagyon egyszerűen érthető, és könnyen elmegy barátaival vásárlásra és szórakozásra, mint például utazás, sportnézés és még sok más, barátok keresése. Őszinte boldog és pozitív ember vagyok, és megpróbálom tartani a távolságomat a negatív emberektől. Én nagyon le a földre. Tisztelettel érzem magam azokkal, akikkel barátságosak vagyok. A barátok azt mondták, hogy van egy "régi lélek", és sokan azt mondják nekem, hogy az egyik legjobb tulajdonságom az, hogy türelmes ember vagyok. Lelki vagyok, próbálok helyesen tenni, és remélhetőleg megpróbálom megtalálni a legjobbat a helyzetekben. Tisztelem és elvárom, hogy mások is ugyanazok legyenek.

Módosítva: 2020. 03. 24

A Clicklove - Ingyenes társkereső oldal bemutatja mskayala társkereső adatlapját:


Célunk, hogy minden tisztelt társkeresőnkről a legtöbb információt tudjál meg a társkerső adatlapján.

Társkereső adatlap

Minden társkereső egyedi szerkesztésű adatlapja van, ahova önszántukból, saját belátásuk szerint töltik fel a róluk szóló adatokat. Az adatlap szerkezete minden társkereső esetén azonos a Clicklove - Ingyenes társkereső oldalon belül. Ennek az a megfontolt célja, hogy a látogató egységes minőséget lásson és könnyebben össze tudja hasonlítani a keresett társ adatlapjait.

Jelen esteben mskayala nevű társkeresőnk adatlapját láthatod. mskayala 32 éves nő, Budapest térségből. Barátságot keres, e céllal regisztrált ingyenes társkereső oldalunkra

A társkereső fényképére kattintva ki is tudod nagyítani a képet. A kép mellett pedig el tudod olvasni a társkereső adatait. Ha megtetszett Neked mskayala nevű társkereső adatlapja, akkor küldj neki szerelmes levelet, üzenetet, verset vagy idézetet, vagy küldj egy alkalomhoz illő képeslapot a képeslapküldő szolgáltatásunkkal.