Hogyan csináljam
Alkalmi képeslapküldés
Alkalmi SMS küldés - Szerelmes SMSek
Idézetek, versek - Szerelmes idézetek, szerelmes versek
miriacarter
Hirdetés sorszáma: 1479

miriacarter | 29 éves nő
Tartós párkapcsolatot keres
Budapest
Születési dátum:
1989.03.17.

Alkat:
Átlagos

Magasság:
164 cm

Hajszín:
fekete

Hajhossz:
Közepes

Szemszín:
barna

Adatlap:
adatfeltöltésre vár

Egyetlen hölgy vagyok, aki soha nem ment férjhez, szakmában katona, sárgás bőrrel, jó értelemben és tisztességgel. Szeretek olvasni, dolgozni, utazni, találkozni új emberekkel és ismerni az életmódot. Élvezem a tenger hullámainak, a hegyek szépségének és mindazt, amit a természet kínál.

Módosítva: 2018. 11. 17

A Clicklove - Ingyenes társkereső oldal bemutatja miriacarter társkereső adatlapját:


Célunk, hogy minden tisztelt társkeresőnkről a legtöbb információt tudjál meg a társkerső adatlapján.

Társkereső adatlap

Minden társkereső egyedi szerkesztésű adatlapja van, ahova önszántukból, saját belátásuk szerint töltik fel a róluk szóló adatokat. Az adatlap szerkezete minden társkereső esetén azonos a Clicklove - Ingyenes társkereső oldalon belül. Ennek az a megfontolt célja, hogy a látogató egységes minőséget lásson és könnyebben össze tudja hasonlítani a keresett társ adatlapjait.

Jelen esteben miriacarter nevű társkeresőnk adatlapját láthatod. miriacarter 29 éves nő, Budapest térségből. Tartós párkapcsolatot keres, e céllal regisztrált ingyenes társkereső oldalunkra

A társkereső fényképére kattintva ki is tudod nagyítani a képet. A kép mellett pedig el tudod olvasni a társkereső adatait. Ha megtetszett Neked miriacarter nevű társkereső adatlapja, akkor küldj neki szerelmes levelet, üzenetet, verset vagy idézetet, vagy küldj egy alkalomhoz illő képeslapot a képeslapküldő szolgáltatásunkkal.