Hogyan csináljam
Alkalmi képeslapküldés
Alkalmi SMS küldés - Szerelmes SMSek
Idézetek, versek - Szerelmes idézetek, szerelmes versek
marinahum
Hirdetés sorszáma: 1484

marinahum | 30 éves nő
Egyebet keres
Bács-Kiskun
Születési dátum:
1988.04.15.

Alkat:
Vékony

Magasság:
148 cm

Hajszín:
hát

Hajhossz:
Közepes

Szemszín:
hát

Adatlap:
adatfeltöltésre vár

gondoskodó szerető és nagyon egyszerű megérteni és könnyen megy ki barátaival a vásárlás és a szórakozás, mint a sport utazó és sok más, Barátokat keres. Igazán boldog és pozitív személy vagyok, és megpróbálom megtartani a távolságomat a negatív emberektől. Nagyon le a Földre. Nagyra becsülöm azokat, akiknek barátságom van. Azt mondták nekem, van egy "régi lélek" a barátok és sokan mondják nekem az egyik legjobb tulajdonságaim, hogy beteg vagyok. Lelkileg vagyok, igyekszem megtenni a helyes dolgot, és remélhetőleg megpróbálom megtalálni a legjobbakat a helyzetekben. Tisztelettel vagyok és számíthatok arra, hogy mások is ugyanazok.

Módosítva: 2018. 12. 01

A Clicklove - Ingyenes társkereső oldal bemutatja marinahum társkereső adatlapját:


Célunk, hogy minden tisztelt társkeresőnkről a legtöbb információt tudjál meg a társkerső adatlapján.

Társkereső adatlap

Minden társkereső egyedi szerkesztésű adatlapja van, ahova önszántukból, saját belátásuk szerint töltik fel a róluk szóló adatokat. Az adatlap szerkezete minden társkereső esetén azonos a Clicklove - Ingyenes társkereső oldalon belül. Ennek az a megfontolt célja, hogy a látogató egységes minőséget lásson és könnyebben össze tudja hasonlítani a keresett társ adatlapjait.

Jelen esteben marinahum nevű társkeresőnk adatlapját láthatod. marinahum 30 éves nő, Bács-Kiskun térségből. Egyebet keres, e céllal regisztrált ingyenes társkereső oldalunkra

A társkereső fényképére kattintva ki is tudod nagyítani a képet. A kép mellett pedig el tudod olvasni a társkereső adatait. Ha megtetszett Neked marinahum nevű társkereső adatlapja, akkor küldj neki szerelmes levelet, üzenetet, verset vagy idézetet, vagy küldj egy alkalomhoz illő képeslapot a képeslapküldő szolgáltatásunkkal.