Hogyan csináljam
Alkalmi képeslapküldés
Alkalmi SMS küldés - Szerelmes SMSek
Idézetek, versek - Szerelmes idézetek, szerelmes versek
lexxjones
Hirdetés sorszáma: 1575

lexxjones | 25 éves nő
Tartós párkapcsolatot keres
Budapest
Születési dátum:
1993.08.10.

Alkat:
Átlagos

Magasság:
153 cm

Hajszín:
black

Hajhossz:
Közepes

Szemszín:
gray

Adatlap:
adatfeltöltésre vár

My name is lexx jones. I recently signed up here to find a reliable and honest partner for a serious relationship. I saw your profile and I
became interested in you, Also I have something important to discuss with you. Please contact on my private email address for better discussion,  Its nice to meet you.

(lexxjones2x2@gmail.com)

Módosítva: 2019. 11. 16

A Clicklove - Ingyenes társkereső oldal bemutatja lexxjones társkereső adatlapját:


Célunk, hogy minden tisztelt társkeresőnkről a legtöbb információt tudjál meg a társkerső adatlapján.

Társkereső adatlap

Minden társkereső egyedi szerkesztésű adatlapja van, ahova önszántukból, saját belátásuk szerint töltik fel a róluk szóló adatokat. Az adatlap szerkezete minden társkereső esetén azonos a Clicklove - Ingyenes társkereső oldalon belül. Ennek az a megfontolt célja, hogy a látogató egységes minőséget lásson és könnyebben össze tudja hasonlítani a keresett társ adatlapjait.

Jelen esteben lexxjones nevű társkeresőnk adatlapját láthatod. lexxjones 25 éves nő, Budapest térségből. Tartós párkapcsolatot keres, e céllal regisztrált ingyenes társkereső oldalunkra

A társkereső fényképére kattintva ki is tudod nagyítani a képet. A kép mellett pedig el tudod olvasni a társkereső adatait. Ha megtetszett Neked lexxjones nevű társkereső adatlapja, akkor küldj neki szerelmes levelet, üzenetet, verset vagy idézetet, vagy küldj egy alkalomhoz illő képeslapot a képeslapküldő szolgáltatásunkkal.