Hogyan csináljam
Alkalmi képeslapküldés
Alkalmi SMS küldés - Szerelmes SMSek
Idézetek, versek - Szerelmes idézetek, szerelmes versek
Kathy03
Hirdetés sorszáma: 1467

Kathy03 | 31 éves nő
Kalandot keres
Fejér
Születési dátum:
1986.05.13.

Alkat:
Vékony

Magasság:
-150 cm

Hajszín:
kathy

Hajhossz:
Közepes

Szemszín:
good

Adatlap:
adatfeltöltésre vár

Kedvesem, Köszönöm, hogy elolvastam az üzenetet, a nevem Kathy Raphael az Egyesült Államokból. Vegye fel velem a kapcsolatot közvetlenül az e-mailemre. Nagyon sürgős, van valami megosztani veled e-mailben.

kathyraphael079@gmail.com

Módosítva: 2018. 09. 03

A Clicklove - Ingyenes társkereső oldal bemutatja Kathy03 társkereső adatlapját:


Célunk, hogy minden tisztelt társkeresőnkről a legtöbb információt tudjál meg a társkerső adatlapján.

Társkereső adatlap

Minden társkereső egyedi szerkesztésű adatlapja van, ahova önszántukból, saját belátásuk szerint töltik fel a róluk szóló adatokat. Az adatlap szerkezete minden társkereső esetén azonos a Clicklove - Ingyenes társkereső oldalon belül. Ennek az a megfontolt célja, hogy a látogató egységes minőséget lásson és könnyebben össze tudja hasonlítani a keresett társ adatlapjait.

Jelen esteben Kathy03 nevű társkeresőnk adatlapját láthatod. Kathy03 31 éves nő, Fejér térségből. Kalandot keres, e céllal regisztrált ingyenes társkereső oldalunkra

A társkereső fényképére kattintva ki is tudod nagyítani a képet. A kép mellett pedig el tudod olvasni a társkereső adatait. Ha megtetszett Neked Kathy03 nevű társkereső adatlapja, akkor küldj neki szerelmes levelet, üzenetet, verset vagy idézetet, vagy küldj egy alkalomhoz illő képeslapot a képeslapküldő szolgáltatásunkkal.