Hogyan csináljam
Alkalmi képeslapküldés
Alkalmi SMS küldés - Szerelmes SMSek
Idézetek, versek - Szerelmes idézetek, szerelmes versek
Jessicalove
Hirdetés sorszáma: 1511

Jessicalove | 36 éves nő
Tartós párkapcsolatot keres
Zala
Születési dátum:
1983.06.10.

Alkat:
Átlagos

Magasság:
175 cm

Hajszín:
Brown

Hajhossz:
Hosszú

Szemszín:
Brown

Adatlap:
adatfeltöltésre vár

Hello, kedves baratom! A nevem Hannah.
Imádom, becsületes és gondos ember vagyok a jó humorérzékkel, élvezem az olvasást, a munkát, az utazást, az új emberekkel való találkozás és az életmódjuk megismerését, élvezem a tenger hullámait és a hegyek szépségét, és mindent, amit a természetnek megvan ajánlani.
Szeretnénk, ha megismerjük egymást.

Módosítva: 2019. 03. 04

A Clicklove - Ingyenes társkereső oldal bemutatja Jessicalove társkereső adatlapját:


Célunk, hogy minden tisztelt társkeresőnkről a legtöbb információt tudjál meg a társkerső adatlapján.

Társkereső adatlap

Minden társkereső egyedi szerkesztésű adatlapja van, ahova önszántukból, saját belátásuk szerint töltik fel a róluk szóló adatokat. Az adatlap szerkezete minden társkereső esetén azonos a Clicklove - Ingyenes társkereső oldalon belül. Ennek az a megfontolt célja, hogy a látogató egységes minőséget lásson és könnyebben össze tudja hasonlítani a keresett társ adatlapjait.

Jelen esteben Jessicalove nevű társkeresőnk adatlapját láthatod. Jessicalove 36 éves nő, Zala térségből. Tartós párkapcsolatot keres, e céllal regisztrált ingyenes társkereső oldalunkra

A társkereső fényképére kattintva ki is tudod nagyítani a képet. A kép mellett pedig el tudod olvasni a társkereső adatait. Ha megtetszett Neked Jessicalove nevű társkereső adatlapja, akkor küldj neki szerelmes levelet, üzenetet, verset vagy idézetet, vagy küldj egy alkalomhoz illő képeslapot a képeslapküldő szolgáltatásunkkal.