Hogyan csináljam
Alkalmi képeslapküldés
Alkalmi SMS küldés - Szerelmes SMSek
Idézetek, versek - Szerelmes idézetek, szerelmes versek
János
Hirdetés sorszáma: 14

János | 31 éves férfi
Tartós párkapcsolatot keres
Budapest
Születési dátum:
1987.01.01.

Alkat:
Sportos

Magasság:
184 cm

Hajszín:
fekete

Hajhossz:
Rövid

Szemszín:
zöldes barna

Adatlap:
adatfeltöltésre vár

Kedves Látogató!

Sajnos, az hogy egy leányzót vonzónak találok-e, az teljesen kiszámíthatatlan. Ahhoz az kell, hogy valamiért különleges legyen.
Itt azért nem közlök semmilyen érdemi információt, vagy képet, mert nem akarom, hogy bárki is ez alapján szimpatikusnak találjon és írjon nekem, vagy várjon arra, hogy hátha írok.

Azoknak, akikben a profiljuk alapján valami megfog írok én, és igyekszem őket ellátni elérhetőségekkel, ott képekkel. Számukra nagyon szívesen válaszolok bármilyen kérdésre, ha érdeklődnek.

További jó keresgélést!

Módosítva: 2012. 02. 16

A Clicklove - Ingyenes társkereső oldal bemutatja János társkereső adatlapját:


Célunk, hogy minden tisztelt társkeresőnkről a legtöbb információt tudjál meg a társkerső adatlapján.

Társkereső adatlap

Minden társkereső egyedi szerkesztésű adatlapja van, ahova önszántukból, saját belátásuk szerint töltik fel a róluk szóló adatokat. Az adatlap szerkezete minden társkereső esetén azonos a Clicklove - Ingyenes társkereső oldalon belül. Ennek az a megfontolt célja, hogy a látogató egységes minőséget lásson és könnyebben össze tudja hasonlítani a keresett társ adatlapjait.

Jelen esteben János nevű társkeresőnk adatlapját láthatod. János 31 éves férfi, Budapest térségből. Tartós párkapcsolatot keres, e céllal regisztrált ingyenes társkereső oldalunkra

A társkereső fényképére kattintva ki is tudod nagyítani a képet. A kép mellett pedig el tudod olvasni a társkereső adatait. Ha megtetszett Neked János nevű társkereső adatlapja, akkor küldj neki szerelmes levelet, üzenetet, verset vagy idézetet, vagy küldj egy alkalomhoz illő képeslapot a képeslapküldő szolgáltatásunkkal.