Hogyan csináljam
Alkalmi képeslapküldés
Alkalmi SMS küldés - Szerelmes SMSek
Idézetek, versek - Szerelmes idézetek, szerelmes versek
ilona
Hirdetés sorszáma: 1571

ilona | 61 éves nő
Tartós párkapcsolatot keres
Budapest
Születési dátum:
1958.12.30.

Alkat:
Molett

Magasság:
158 cm

Hajszín:
szoke

Szemszín:
barna

Adatlap:
adatfeltöltésre vár

Ha gondolod irjal nem vagyok elofizeto! Keresem korban alkatban hozzam illo tarsat! Szeretek utazni kirandulni, Tobbit majd szoban! En egy molettke ozvegyasszony vagyok !

Módosítva: 2019. 10. 27

A Clicklove - Ingyenes társkereső oldal bemutatja ilona társkereső adatlapját:


Célunk, hogy minden tisztelt társkeresőnkről a legtöbb információt tudjál meg a társkerső adatlapján.

Társkereső adatlap

Minden társkereső egyedi szerkesztésű adatlapja van, ahova önszántukból, saját belátásuk szerint töltik fel a róluk szóló adatokat. Az adatlap szerkezete minden társkereső esetén azonos a Clicklove - Ingyenes társkereső oldalon belül. Ennek az a megfontolt célja, hogy a látogató egységes minőséget lásson és könnyebben össze tudja hasonlítani a keresett társ adatlapjait.

Jelen esteben ilona nevű társkeresőnk adatlapját láthatod. ilona 61 éves nő, Budapest térségből. Tartós párkapcsolatot keres, e céllal regisztrált ingyenes társkereső oldalunkra

A társkereső fényképére kattintva ki is tudod nagyítani a képet. A kép mellett pedig el tudod olvasni a társkereső adatait. Ha megtetszett Neked ilona nevű társkereső adatlapja, akkor küldj neki szerelmes levelet, üzenetet, verset vagy idézetet, vagy küldj egy alkalomhoz illő képeslapot a képeslapküldő szolgáltatásunkkal.