Hogyan csináljam
Alkalmi képeslapküldés
Alkalmi SMS küldés - Szerelmes SMSek
Idézetek, versek - Szerelmes idézetek, szerelmes versek
harriet
Hirdetés sorszáma: 1505

harriet | 29 éves nő
Tartós párkapcsolatot keres
Bács-Kiskun
Születési dátum:
1990.04.22.

Alkat:
Átlagos

Magasság:
41 cm

Hajszín:
black

Hajhossz:
Közepes

Szemszín:
guy

Adatlap:
adatfeltöltésre vár

Hi, nice to meet you.My name is Harriet, from Ivory Coast. Contact me at this email (harrietcoulibalyy@hotmail.com) and i will tell you more about me with my pictures when i read from you.Take good care.

Módosítva: 2019. 02. 19

A Clicklove - Ingyenes társkereső oldal bemutatja harriet társkereső adatlapját:


Célunk, hogy minden tisztelt társkeresőnkről a legtöbb információt tudjál meg a társkerső adatlapján.

Társkereső adatlap

Minden társkereső egyedi szerkesztésű adatlapja van, ahova önszántukból, saját belátásuk szerint töltik fel a róluk szóló adatokat. Az adatlap szerkezete minden társkereső esetén azonos a Clicklove - Ingyenes társkereső oldalon belül. Ennek az a megfontolt célja, hogy a látogató egységes minőséget lásson és könnyebben össze tudja hasonlítani a keresett társ adatlapjait.

Jelen esteben harriet nevű társkeresőnk adatlapját láthatod. harriet 29 éves nő, Bács-Kiskun térségből. Tartós párkapcsolatot keres, e céllal regisztrált ingyenes társkereső oldalunkra

A társkereső fényképére kattintva ki is tudod nagyítani a képet. A kép mellett pedig el tudod olvasni a társkereső adatait. Ha megtetszett Neked harriet nevű társkereső adatlapja, akkor küldj neki szerelmes levelet, üzenetet, verset vagy idézetet, vagy küldj egy alkalomhoz illő képeslapot a képeslapküldő szolgáltatásunkkal.