Hogyan csináljam
Alkalmi képeslapküldés
Alkalmi SMS küldés - Szerelmes SMSek
Idézetek, versek - Szerelmes idézetek, szerelmes versek
Gyuri89
Hirdetés sorszáma: 1496

Gyuri89 | 30 éves férfi
Tartós párkapcsolatot keres
Somogy
Születési dátum:
1989.10.10.

Alkat:
Átlagos

Magasság:
175 cm

Hajszín:
Világosbarna

Hajhossz:
Rövid

Szemszín:
Kék

Adatlap:
adatfeltöltésre vár

Szia! Egy őszinte hűséges gondoskodó odaadó vicces férfi vagyok aki olyan lányt keres aki elsősorban tartós kapcsolatot keres de minden megoldás érdekel. Ha hasonlóak a tulajdonságaid megismersz ígérem nem csalódsz.

Módosítva: 2019. 01. 06

A Clicklove - Ingyenes társkereső oldal bemutatja Gyuri89 társkereső adatlapját:


Célunk, hogy minden tisztelt társkeresőnkről a legtöbb információt tudjál meg a társkerső adatlapján.

Társkereső adatlap

Minden társkereső egyedi szerkesztésű adatlapja van, ahova önszántukból, saját belátásuk szerint töltik fel a róluk szóló adatokat. Az adatlap szerkezete minden társkereső esetén azonos a Clicklove - Ingyenes társkereső oldalon belül. Ennek az a megfontolt célja, hogy a látogató egységes minőséget lásson és könnyebben össze tudja hasonlítani a keresett társ adatlapjait.

Jelen esteben Gyuri89 nevű társkeresőnk adatlapját láthatod. Gyuri89 30 éves férfi, Somogy térségből. Tartós párkapcsolatot keres, e céllal regisztrált ingyenes társkereső oldalunkra

A társkereső fényképére kattintva ki is tudod nagyítani a képet. A kép mellett pedig el tudod olvasni a társkereső adatait. Ha megtetszett Neked Gyuri89 nevű társkereső adatlapja, akkor küldj neki szerelmes levelet, üzenetet, verset vagy idézetet, vagy küldj egy alkalomhoz illő képeslapot a képeslapküldő szolgáltatásunkkal.