Hogyan csináljam
Alkalmi képeslapküldés
Alkalmi SMS küldés - Szerelmes SMSek
Idézetek, versek - Szerelmes idézetek, szerelmes versek
george
Hirdetés sorszáma: 1551

george | 51 éves férfi
Tartós párkapcsolatot keres
Budapest
Születési dátum:
1967.01.02.

Alkat:
Átlagos

Magasság:
180 cm

Hajszín:
bond

Hajhossz:
Rövid

Szemszín:
brown

Adatlap:
adatfeltöltésre vár

Természetesen egyszerű ember vagyok, és szeretem időm nagy részét megosztani a körülöttem lévő emberekkel. Utálom hazudni. Életem azért, hogy hasznos lehessen az emberek körülöttem, és szeretek lógni a barátokkal. Szerető és gondoskodó ember vagyok, aki élvezi mások boldogságát, szeretek mindenkit tisztelni, amit csinálok. Úgy gondolom, hogy ez nagyszerű lehetőség számomra, hogy megosszam a szívem azt a boldog nőt, akinek minden szerelmem és tisztelettel tartozom.

Módosítva: 2019. 08. 30

A Clicklove - Ingyenes társkereső oldal bemutatja george társkereső adatlapját:


Célunk, hogy minden tisztelt társkeresőnkről a legtöbb információt tudjál meg a társkerső adatlapján.

Társkereső adatlap

Minden társkereső egyedi szerkesztésű adatlapja van, ahova önszántukból, saját belátásuk szerint töltik fel a róluk szóló adatokat. Az adatlap szerkezete minden társkereső esetén azonos a Clicklove - Ingyenes társkereső oldalon belül. Ennek az a megfontolt célja, hogy a látogató egységes minőséget lásson és könnyebben össze tudja hasonlítani a keresett társ adatlapjait.

Jelen esteben george nevű társkeresőnk adatlapját láthatod. george 51 éves férfi, Budapest térségből. Tartós párkapcsolatot keres, e céllal regisztrált ingyenes társkereső oldalunkra

A társkereső fényképére kattintva ki is tudod nagyítani a képet. A kép mellett pedig el tudod olvasni a társkereső adatait. Ha megtetszett Neked george nevű társkereső adatlapja, akkor küldj neki szerelmes levelet, üzenetet, verset vagy idézetet, vagy küldj egy alkalomhoz illő képeslapot a képeslapküldő szolgáltatásunkkal.