Hogyan csináljam
Alkalmi képeslapküldés
Alkalmi SMS küldés - Szerelmes SMSek
Idézetek, versek - Szerelmes idézetek, szerelmes versek
Francesco
Hirdetés sorszáma: 1547

Francesco | 38 éves férfi
Tartós párkapcsolatot keres
Győr-Moson-Sopron
Születési dátum:
1980.07.27.

Alkat:
Sportos

Magasság:
178 cm

Hajszín:
barna

Hajhossz:
Rövid

Szemszín:
barna

Adatlap:
adatfeltöltésre vár

Legelső mondatomban leírnám a legfontosabbat. Svájcban élek. Az ismerkedés kezdetén szívesen "hazalépek" egy - két hétvégére, hogy megismerjük egymást személyesen. Egy intelligens Nőt keresek, Aki jól tudja, hogy a későbbiekben az életünket, Családunk életét itt tudjuk leginkább megalapozni.

Módosítva: 2019. 08. 23

A Clicklove - Ingyenes társkereső oldal bemutatja Francesco társkereső adatlapját:


Célunk, hogy minden tisztelt társkeresőnkről a legtöbb információt tudjál meg a társkerső adatlapján.

Társkereső adatlap

Minden társkereső egyedi szerkesztésű adatlapja van, ahova önszántukból, saját belátásuk szerint töltik fel a róluk szóló adatokat. Az adatlap szerkezete minden társkereső esetén azonos a Clicklove - Ingyenes társkereső oldalon belül. Ennek az a megfontolt célja, hogy a látogató egységes minőséget lásson és könnyebben össze tudja hasonlítani a keresett társ adatlapjait.

Jelen esteben Francesco nevű társkeresőnk adatlapját láthatod. Francesco 38 éves férfi, Győr-Moson-Sopron térségből. Tartós párkapcsolatot keres, e céllal regisztrált ingyenes társkereső oldalunkra

A társkereső fényképére kattintva ki is tudod nagyítani a képet. A kép mellett pedig el tudod olvasni a társkereső adatait. Ha megtetszett Neked Francesco nevű társkereső adatlapja, akkor küldj neki szerelmes levelet, üzenetet, verset vagy idézetet, vagy küldj egy alkalomhoz illő képeslapot a képeslapküldő szolgáltatásunkkal.