Hogyan csináljam
Alkalmi képeslapküldés
Alkalmi SMS küldés - Szerelmes SMSek
Idézetek, versek - Szerelmes idézetek, szerelmes versek
dave87
Hirdetés sorszáma: 1530

dave87 | 32 éves férfi
Tartós párkapcsolatot keres
Hajdú-Bihar
Születési dátum:
1987.08.14.

Alkat:
Molett

Magasság:
170 cm

Hajszín:
Barna

Hajhossz:
Rövid

Szemszín:
Zöld

Adatlap:
adatfeltöltésre vár

Önmagamat, egyszerű léleknek tartom, barátaim és ismerőseim szerint egy kedves, jófej, humoros-vicces, megértő, tapintatos, együttérző srác vagyok.

Módosítva: 2019. 05. 20

A Clicklove - Ingyenes társkereső oldal bemutatja dave87 társkereső adatlapját:


Célunk, hogy minden tisztelt társkeresőnkről a legtöbb információt tudjál meg a társkerső adatlapján.

Társkereső adatlap

Minden társkereső egyedi szerkesztésű adatlapja van, ahova önszántukból, saját belátásuk szerint töltik fel a róluk szóló adatokat. Az adatlap szerkezete minden társkereső esetén azonos a Clicklove - Ingyenes társkereső oldalon belül. Ennek az a megfontolt célja, hogy a látogató egységes minőséget lásson és könnyebben össze tudja hasonlítani a keresett társ adatlapjait.

Jelen esteben dave87 nevű társkeresőnk adatlapját láthatod. dave87 32 éves férfi, Hajdú-Bihar térségből. Tartós párkapcsolatot keres, e céllal regisztrált ingyenes társkereső oldalunkra

A társkereső fényképére kattintva ki is tudod nagyítani a képet. A kép mellett pedig el tudod olvasni a társkereső adatait. Ha megtetszett Neked dave87 nevű társkereső adatlapja, akkor küldj neki szerelmes levelet, üzenetet, verset vagy idézetet, vagy küldj egy alkalomhoz illő képeslapot a képeslapküldő szolgáltatásunkkal.