Hogyan csináljam
Alkalmi képeslapküldés
Alkalmi SMS küldés - Szerelmes SMSek
Idézetek, versek - Szerelmes idézetek, szerelmes versek
Brigi
Hirdetés sorszáma: 1521

Brigi | 17 éves nő
Tartós párkapcsolatot keres
Budapest
Születési dátum:
2002.06.02.

Alkat:
Átlagos

Magasság:
160 cm

Hajszín:
barna

Hajhossz:
Közepes

Szemszín:
kék

Adatlap:
adatfeltöltésre vár

Szia kedves látogató! én egy látássérűlt lány vagyok! Ha ennek ellenére is szeretnél megismerni, írjrám bátran. Nagyon szeretek gyerekekkel foglalkozni, És szeretnék egy társat találni magamnak. 16 és 22 év között keresek társat. Szeretek zenét hallgatni, meg csavarogni.

Módosítva: 2019. 04. 18

A Clicklove - Ingyenes társkereső oldal bemutatja Brigi társkereső adatlapját:


Célunk, hogy minden tisztelt társkeresőnkről a legtöbb információt tudjál meg a társkerső adatlapján.

Társkereső adatlap

Minden társkereső egyedi szerkesztésű adatlapja van, ahova önszántukból, saját belátásuk szerint töltik fel a róluk szóló adatokat. Az adatlap szerkezete minden társkereső esetén azonos a Clicklove - Ingyenes társkereső oldalon belül. Ennek az a megfontolt célja, hogy a látogató egységes minőséget lásson és könnyebben össze tudja hasonlítani a keresett társ adatlapjait.

Jelen esteben Brigi nevű társkeresőnk adatlapját láthatod. Brigi 17 éves nő, Budapest térségből. Tartós párkapcsolatot keres, e céllal regisztrált ingyenes társkereső oldalunkra

A társkereső fényképére kattintva ki is tudod nagyítani a képet. A kép mellett pedig el tudod olvasni a társkereső adatait. Ha megtetszett Neked Brigi nevű társkereső adatlapja, akkor küldj neki szerelmes levelet, üzenetet, verset vagy idézetet, vagy küldj egy alkalomhoz illő képeslapot a képeslapküldő szolgáltatásunkkal.