Hogyan csináljam
Alkalmi képeslapküldés
Alkalmi SMS küldés - Szerelmes SMSek
Idézetek, versek - Szerelmes idézetek, szerelmes versek
Angie0
Hirdetés sorszáma: 1535

Angie0 | 35 éves nő
Barátságot keres
Budapest
Születési dátum:
1983.06.16.

Alkat:
Átlagos

Magasság:
178 cm

Hajszín:
Fekete

Hajhossz:
Rövid

Szemszín:
Barna

Adatlap:
adatfeltöltésre vár

Angela név szerint, egy gyönyörű és jól felruházott hölgy, egy arany szívvel, szeretetteljes, gondoskodó, hűséges, alázatos, nagyvonalú és készen áll arra, hogy bármilyen távolságra utazzon, csak hogy legyen az álmom emberével.

Módosítva: 2019. 06. 11

A Clicklove - Ingyenes társkereső oldal bemutatja Angie0 társkereső adatlapját:


Célunk, hogy minden tisztelt társkeresőnkről a legtöbb információt tudjál meg a társkerső adatlapján.

Társkereső adatlap

Minden társkereső egyedi szerkesztésű adatlapja van, ahova önszántukból, saját belátásuk szerint töltik fel a róluk szóló adatokat. Az adatlap szerkezete minden társkereső esetén azonos a Clicklove - Ingyenes társkereső oldalon belül. Ennek az a megfontolt célja, hogy a látogató egységes minőséget lásson és könnyebben össze tudja hasonlítani a keresett társ adatlapjait.

Jelen esteben Angie0 nevű társkeresőnk adatlapját láthatod. Angie0 35 éves nő, Budapest térségből. Barátságot keres, e céllal regisztrált ingyenes társkereső oldalunkra

A társkereső fényképére kattintva ki is tudod nagyítani a képet. A kép mellett pedig el tudod olvasni a társkereső adatait. Ha megtetszett Neked Angie0 nevű társkereső adatlapja, akkor küldj neki szerelmes levelet, üzenetet, verset vagy idézetet, vagy küldj egy alkalomhoz illő képeslapot a képeslapküldő szolgáltatásunkkal.